25.05.2018

Ako rozoznáte kvalitnú čističku vzduchu od tých ostatných?

Mať doma čističku vzduchu už nie je nič nezvyčajné. Kúpiť ich môžete takmer všade, avšak ako rozoznáte kvalitnú čističku vzduchu od tých ostatných? Pripravili sme pre vás manuál, aby ste sa v tejto ponuke nestratili.

Ionizátor je absolútna samozrejmosť
Veľa čističiek vzduchu uvádza zabudovaný ionizátor ako jeden zo svojich benefitov. Ionizátor by však nemal byť len pridanou hodnotou, ale samozrejmosťou. Vďaka tejto technológii vie čistička vzduchu premeniť kladné ióny, považované za nezdravé a plné prachu, smogu, alergénov, na ióny záporné, ktoré sú pre človeka priaznivé. Vzduch nabitý zápornými iónmi sa dá prirovnať k zdravému morskému vzduchu, ktorý sa odporúča inhalovať najmä alergikom.

Žiadna šanca pre peľ, roztoče alebo prachové častice
Ionizátor vzduch síce vyčistí, avšak nie dokonale. Ako sa zbaviť všetkých zdraviu nebezpečných alergénov, baktérií a plesní v ovzduší? DAIKIN ako jediný vyvinul unikátnu patentovanú technológiu „DAIKIN Streamer“, ktorá vo vašej domácnosti eliminuje všetky zápachy, choroboplodné zárodky a alergény. DAIKIN Streamer pracuje na princípe plazmového výboja, ktorý prečistí vzduch 1000x účinnejšie ako bežné čističky vzduchu.

Otravný hluk a bublanie patria do minulého storočia
Kvalitná čistička vzduchu by mala byť nenápadná. Nemala by vás obmedzovať v každodennom živote svojím hlukom a už vôbec by nemala narúšať váš spánok. Bežné čističky vzduchu vydávajú hluk na úrovni 40 – 50 decibelov, čo môžeme prirovnať k ruchu vo väčšej kancelárii. DAIKIN čističky vzduchu zaručujú svojimi 16 decibelmi najnižší možný hluk, ktorý znie ako pokojný ľudský dych či tichý šepot.

Zvlhčovač vzduchu ako súčasť čističky
Ak nechcete mať doma desať rôznych zariadení kvôli desiatim rôznym funkciám, minimalizujte! Zabite dve muchy jednou ranou vďaka čističkám vzduchu DAIKIN URURU so zabudovaným zvlhčovačom. Ten sa postará o nepriaznivý suchý vzduch, ktorý znepríjemňuje život hlavne v zimných mesiacoch v prekúrených miestnostiach. Môžete tak zmierniť vysychanie dýchacích ciest, ekzémy, alergie či svrbenie očí.

Šetrenie peňazí je kľúčové
Nikto nechce mať doma spotrebič, ktorý spotrebuje príliš veľa energie a zbytočne tak navyšuje vaše náklady na domácnosť. Výhodou čističiek vzduchu od DAIKIN je nízka spotreba, ktorá sa ročne pohybuje okolo sumy 0,50 €.

formulár

Vyplňte, prosím, kontaktné údaje a my sa vám čo najskôr ozveme.